top of page
IMG_0069.JPG

OVER RITZ

Damesdispuut Ritz is het op een na oudste dispuut dat de M.S.V Tragos rijk is. Opgericht op 1 september 1984 en nog steeds in grote getalen aanwezig tijdens de woensdagavond in fort Willem I. 

Ritz is een dispuut met een grote diversiteit aan vrouwen. Deze diversiteit maakt ons een. Ritz is humoristisch, ambitieus, aanwezig, loyaal en direct doch eerlijk. Maar vooral, gierend te ver!

We zijn in het roze en groen te vinden op een van de vele toernooien waar we aanwezig zijn of op een van onze mooie dispuutshuizen. 

Van de Letterchef

Welkom op de website van damesdispuut Ritz. Damesdispuut Ritz is niet weg te denken uit Maastricht en dit zal de komende jaren ook niet veranderen.

 

Naast dat wij, als kroegdispuut, elke maandag en woensdag op de sociëteit der MSV Tragos te bevinden zijn, zult u ons ongetwijfeld tegenkomen op de vele evenementen die het Maastrichtse studentenleven rijk is. 

 

Als bestuur hebben wij de eer om deze groep ambitieuze, enthousiaste en onbegrensde vrouwen een jaar lang te mogen leiden. Zoals Ritz het betaamt, zullen wij ‘ruim nemen’ op alle activiteiten die voor de deur staan. Met trots kijken wij dan ook uit naar de twaalfde editie van het Fullmoon festival (FMF), wat wij jaarlijks organiseren in samenwerking met het MHD Nondejuke. 

Wij hopen u snel aan de bar of op de dansvloer met een biertje en een bitterballetje in de hand te mogen begroeten! 

 

ZIP! 

 

Anne van Deijck

Letterchef h.t. 

IMG_2376 2.jpg
bottom of page