top of page
IMG_0069.JPG

OVER RITZ

Damesdispuut Ritz is het op een na oudste dispuut dat de M.S.V Tragos rijk is. Opgericht op 1 september 1984 en nog steeds in grote getalen aanwezig tijdens de woensdagavond in fort Willem I. 

Ritz is een dispuut met een grote diversiteit aan vrouwen. Deze diversiteit maakt ons een. Ritz is humoristisch, ambitieus, aanwezig, loyaal en direct doch eerlijk. Maar vooral, gierend te ver!

We zijn in het roze en groen te vinden op een van de vele toernooien waar we aanwezig zijn of op een van onze mooie dispuutshuizen. 

Van de Letterchef

Welkom op de website van damesdispuut Ritz. Wij, Ritz, zijn actief aanwezig in het Maastrichtse studentenleven. Wij zijn altijd in voor gezelligheid en dit zal ook altijd zo blijven!

Damesdispuut Ritz is een kroegdispuut der MSV Tragos en we zijn hier dan ook elke maandag en woensdag aan de bar en op de dansvloer te vinden. Niet alleen maken wij er een feestje van op de kroeg, maar ook doen wij dit bij toernooien, diners en andere activiteiten zowel in als buiten Maastricht.  

 
Daarnaast zijn we aanwezig bij de leukste activiteiten in Maastricht, maar zelf organiseren we ook ieder jaar één van de mooiste avonden. Dit jaar kijken wij vol trots uit naar de veertiende editie van het Fullmoon Festival (FMF), wat wij samen met de mannen van MHD Nondejuke organiseren. 

Wij, als bestuur, mogen deze mooie groep ambitieuze, enthousiaste, oprechte vrouwen een jaar lang leiden en zullen dan ook echt alles uit dit jaar halen. 

Wij hopen je snel tegen te komen op de kroeg of in de stad met een biertje in de ene hand en een bitterballetje in de andere. Tot snel!

 
ZIP! 
 
Evi Klijn 
Letterchef h.t.

IMG_2376 2.jpg
bottom of page